Hoogseizoen
Blijf op de hoogte en volg Evelien
24 Juli 2012 | Frankrijk, Belvès
Ook hebben we nieuwe collega's gekregen, We zijn nu met een groep van 24 mensen. Dit is allemaal wel heel gezellig, maar veel tijd om gezellig te doen hebben we niet. We werken nu 6 dagen in de week en op je vrije dag ben je vaak maar met 2/3 andere vrij. Gelukkig ga ik wel veel leuke dingen doen (lees: veel uiteten) in de vrije tijd die ik heb.
Veel dagen lijken op elkaar en ik ben nu alweer vergeten wat ik bij wijze van spreken vorige week maandag heb gedaan. Omdat we lange dagen maken en dus gelijk naar bed gaan, gaat de tijd echt super snel. Over 1,5 week komen mama, papa, Jelte, Auke, Tante Annemiek en Ome Jan. We gaan dan denk ik wel heel veel leuke dingen doen & ik kijk er echt naar uit.
Als hun vertrekken is het alweer 11 augustus en 5 weekjes later kom ik alweer thuis. De tijd gaat echt ongelooflijk snel.
Heel veel groetjes en veel liefs uit het heeeeeeele warme Frankrijk
X Evelien
24 Juli 2012 - 20:27
Henny:
ha Lieverd.Leuk dat je nog eens iets schrijft. Ik heb nu natuurlijk alle tijd nu jullie allebei weg zijn.
ik ben blij dat het nog steeds goed met je gaat. je ziet wel hoe snel de tijd gaat. Tot snel.
25 Juli 2012 - 12:02
Hoi Evelien.:
Leuk dat ik weer iets van je kan lezen,goed om te lezen dat het goed met je gaat.
Geniet er nog maar van ,en de tijd dat je ouders er zijn zeker samen met de rest van de familie.
Ik denk hier in Nederland wel aan jou.
Gr uit het zonnige Weert -
25 Juli 2012 - 12:11
P.T.T.T & Ome Tonnie:
Het bovestaande bericht had geen afzender.
Nu wel.
Heel veel groeten uit het ook warme Weert.
jouw PTTT & oompje. -
26 Juli 2012 - 13:39
Heey Evelien,:
Uit je verhalen lees ik wel dat je het echt naar je zin hebt en dat het goed met je gaat.
Geniet de laatste weken er nog van en ook de tijd dat je Mam en Pap en de rest van de
familie er zijn. Zij zullen de dagen wel aftellen om te komen,dus geniet er met zijn allen van.
Gr.Ria en Walter vanaf het zonnige Laar. -
29 Juli 2012 - 15:47
Tante Miek:
Nog effetjes doorzetten en dan komen we je met z'n allen gruwelijk vervelen.We verheugen ons er heel erg op en zullen badhanddoeken mee slepen om alle vreugde tranen te drogen. Lieve schat, tot heel gauw .
XXXXX van ons allemaal en Tieske -
15 Augustus 2012 - 21:16
Mama:
wij zijn alweer thuis, dus je kunt al aftellen. -
17 Augustus 2012 - 16:12
Ellen:
Ha evelieneke,
6 daag inne weak werreke... des zéér gunstig... det wiltj namelijk zegge desse straks (asse thoees bist) gewindj bist um haard te werreke.. en um det neet te verlieere kinse eventueel kome klusse en verhoeeze enzoee ;)
merre.. alle gekkigheid op n stekske... t wurdj tieed desse weer lekker beej os inne buurt bist ( fein same lunche beej die pttt en mien moeders en dien uumke en mien vaders ;))
dikkek knoefel ellie